Teretni brod udario u most na Dunavu: Zatvoren granični prelaz između Srbije i Hrvatske

Teretni brod udario u most na Dunavu: Zatvoren granični prelaz između Srbije i Hrvatske

Posada bobro, potonula barža sa đubrivom O nezgodi na Dunavu, gdje je teretni brod noćas oko dva časa udario u stub mosta između Iloka i Bačke Palanke, saopštenje su izdali nadležni u hrvatskom gradu Ilok.

Oni navode da je pri udaru barže oštećen most između Iloka i Bačke Palanke, i navode da je teret prevozio njemački brod.

- U ranim jutarnjim satima, oko 1.55 sati, njemački teretni brod koji je prevozio teret u baržama udario je u stub mosta između Iloka i Bačke Palanke pri čemu je došlo do oštećenja mosta, a jedna barža sa 1.000 tona đubriva je je potonula - naveli su.

Dodaju da su svi članovi posade dobro.

- Teretni brod i druga barža su neoštećeni - navodi se u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici grada Iloka.

Dodaju da je za sada obustavljen saobraćaj preko mosta sve dok se utvrdi stepen oštećenja i stabilnost mosta.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.