Krivična prijava zbog nedozvoljene gradnje u Baru
Opština Bar

Krivična prijava zbog nedozvoljene gradnje u Baru

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ – Odjeljenja bezjednosti Bar su, državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, podnijeli krivičnu prijavu protiv S.B. (56) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo građenje objekta bez prijave i dokumentacije za građanje.

“On je, kako se sumnja, u novembru 2023. godine, bez prijave građanje i dokumentacije koju je bio obavezan da ima shodno Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata, a nakon Rješena o zabrani izvođena radova koje mu je donijeto 18. aprila 2022. godine od strane urbanističko – građevinske inspekcije, nastavio građenje objekta od dvije etaže dimenzija u osnovu od 132m2“, saopšteno je iz Uprave policije.

S.B. je na ovaj način izbjegao da plati porez i druge dažbine, na koji način je pričinio štetu Budžetu u iznosu od oko 28.400 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.