Tivat: Jedno lice će odgovarati krivično, a jedno prekršajno zbog zloupotrebe narkotika
ilustracija

Tivat: Jedno lice će odgovarati krivično, a jedno prekršajno zbog zloupotrebe narkotika

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u nastavku aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika, procesuirali lice kod kojeg je pronađena opojna droga marihuana, saopšteno je iz UP.

“Naime, u mjestu Lepetani policija je kontrolisala vozilo i lica koja su se nalazila u njemu i tom prilikom kod J.D. (21) pronašla manju količinu opojne droge marihuana i on je lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavnanju zloupotrebe droga”, kažu u saopštenju. 

Takođe, policija je u mjestu Donja Lastva kontrolisala D.M. (33), M.K. (39) i S.M. (32), svi državljani Republike Srbije.

“Oni su zatečeni u konzumiranju ručno pravljene cigarete sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Nakon konsultacije sa dežurnim državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru protiv D.M. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga”, zaključuju u saopštenju. 

 

Izvor: Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.