Srbija: Sjutra ponovno glasanje na još osam biračkih mjesta
ilustracija

Srbija: Sjutra ponovno glasanje na još osam biračkih mjesta

Odlukom Republičke izborne komisije (RIK) u utorak će, poslije parlamentarnih izbora 17. decembra, glasanje biti ponovljeno na još osam biračkih mjesta.

Na sjednici održanoj 30. decembra RIK je donio odluku o ponovnom glasanju na biračkim mjestima 4. i 11. u opštini Bački Petrovac, na tri biračka mjesta u opštini Bačka Palanka – 2, 12 i 37, u opštini Bečin na biračkom mjestu broj 4, u Mionici na biračkom mjestu broj 20. u na biralištu broj 7. u opštini Petrovac na Mlavi.

Na tim izbornim mjestima je ukupno 5.352 birača, a glasaće se od 7-20:00 sati, objavljeno je na sajtu Republičke izborne komisije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.