Apel UP: Uzdržite se od bacanja petardi i prekomjernog konzumiranja alkohola tokom praznika
Foto: UGC

Apel UP: Uzdržite se od bacanja petardi i prekomjernog konzumiranja alkohola tokom praznika

Apelujemo na građane da se tokom predstojećih novogodišnjih i božičnih praznika i tokom pratećih proslava, uzdrže od upotrebe bilo kakvih eksplozivnih i protehničkih sredstava, kao i da se uzdrže od prekomjernog konzumiranja alkohola, posebno u situacijama ako su planirali da upravljaju vozilom, ali da se uzdrže i od svih drugih oblika ponašanja kojima bi mogli ugroziti svoju, bezbjednost svojih porodica, prijatelja ili drugih lica, poručili su iz Uprave policije (UP).

„Uprava policije će preduzeti sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i kroz pojačano prisustvo svojih službenika, u mjeri mogućeg, prije, tokom i nakon praznika, i nastojaće da obezbijedi stabilan javni red i mir, nesmetano i bezbjedno odvijanje drumskog saobraćaja, sprečavanje vršenja krivičnih djela, kao i ličnu i imovinsku sigurnost svih građana koji žive ili borave u Crnoj Gori“, kazali su oni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.