Tepić štrajkuje više od nedjelju dana: Izdržljiva sam

Tepić štrajkuje više od nedjelju dana: Izdržljiva sam

Potpredsjednica Stranka slobode i pravde Marinika Tepić, koja već 11 dana štrajkuje glađu, poručila je da ne odustaje od protesta i da će nastaviti i dalje, bez obzira na ozbiljna upozorenja ljekara.

"Koristim i dalje infuzije. Odbila sam proteinsku dozu intravenozno da unosim. Prate nas sada svakog dana, 24 sata. Kardiolog me pohvailio i rekao je da je ova vrsta izdržljivosti u odlučnosti, u glavi i u riješenosti“, kaže Tepić.

Govoreći o političkom raspletu krize u Srbiji, Tepić je pohvalila zbližavanje grupacija koje to do sada nisu činile..

„Treba da znaju da ne stajemo i da ne prestajemo“, dodala je Tepić.

Kazala je da očekuje formiranje međunarodne komisije ili mešovitog radnog tijela koje bi izršilo reviziju izbornog procesa, kako bi se došlo do zajedničkog rešenja – poništavanje izbora u Srbiji

„Da se kaže da oni nisu ni legitimni, ni legalni“, rekla je Tepić.

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.