Milatović: Ohrabruju aktivnosti SDT-a u suzbijanju šverca cigareta
Jakov Milatović

Predsjednik Crne Gore na Tviteru

Milatović: Ohrabruju aktivnosti SDT-a u suzbijanju šverca cigareta

Aktivnosti Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) u borbi protiv šverca cigareta su ohrabrujuće, rekao je crnogorski predsjednik Jakov Milatović.

Milatović je na društvenoj mreži X rekao da šverc cigareta predstavlja jedan od najvećih problema sa kojim se Crna Gora decenijama unazad suočava.

“Stoga, ohrabruju aktivnosti SDT koje se odnose na borbu protiv tog oblika kriminalnih aktivnosti”, dodao je Milatović.

On je kazao da Crna Gora mora postati država vladavine prava, gdje se šverc kažnjava a pošten rad i obrazovanje vrednuju i nagrađuju.

Podsjetimo, po nalogu SDT-a, jutros us uhapšeni Đorđe Pavićević, dva službenika Uprave prihoda i carina I.K. i V.Ð. i bivši radnik Pavićevićeve firme N.K.

Oni su osumnjičeni za stvaranje kriminalne organizacije, falsifikovanje službene isprave i krijumčarenje putem pomaganja.

Advokat Pavićevića Zoran Piperović kazao je za TVCG da je njegov branjenik negirao krivicu.

Kako nezvanično prenosi portal RTCG, Ivana i Nikola Kovačević te Veljko Đuričić saslušani su u SDT-u, nakon čega im je određeno zadržavanje do 72 sata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.