Iz Morače izvučena tijela oca i sina
Foto: RTCG

Saobraćajna nesreća danas ranije kod Krivog mosta

Iz Morače izvučena tijela oca i sina

Tijela muškarca A.Đ. (36) i njegovog šestogodišnjeg sina K.Đ. izvučena su danas iz Morače, saopšteno je iz policije. Kako navode iz policije za Portal RTCG, do nesreće je došlo kada je vozilo sletjelo u Moraču, kod podgoričkog Krivog mosta danas oko 13.20 časova.

Ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasci bile su na terenu. 

Ulica Vukašina Markovića bila je više sati zatvorena za saobraćaj.

Nezvanično, kako prenosi portal RTCG-a da je u Moraču sletio "volkswagen" vozilo, (golf IV) te da se kretalo ulicom koja povezuje Krivi most i naselje iza Delte.

Vozač je, prvobitna je pretpostavka u policiji, izgubio kontrolu nad vozilom, ali razloge će utvrditi istraga. 

I očevici su nam kazali da je do slijetanja vozila došlo oko 13:20 sati.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.