Tragedija na koncertu jedne od najvećih svjetskih zvijezda: Ne mogu da vjerujem da pišem ove riječi

Tragedija na koncertu jedne od najvećih svjetskih zvijezda: Ne mogu da vjerujem da pišem ove riječi

Posljednji koncert jedne od trenutno najvećih svjetskih muzičkih zvijezda, kantautorke Tejlor Svift, zasijenila je velika tragedija. Tejlor je u sklopu svoje aktuelne turneje nastupila na stadionu Olímpico Nilton Santos u Rio de Žaneiru, a na koncertu je preminula njena 23-godišnja obožavateljka, Ana Klara Benevides.

Djevojka se iznenada onesvijestila, a sumnja se da je imala srčani zastoj zbog visoke temperature na brazilskom stadionu, koja je iznosila više od 37 stepeni Celzijusa, kako navodi brazilski portal Fohla De Sao Paolo.

Ljekari koji su bili na licu mjesta pokušali su da ožive djevojku, ali bezuspješno.

Tejlor je nakon koncerta izdala i saopštenje, u kojem je otkrila da se tragedija odvila prije nego što je ona uopšte izašla na binu.

62678155taylorswift

“Ne mogu da vjerujem da pišem ove riječi, ali slomljena srca moram reći da smo večeras prije mog koncerta izgubili obožavateljku. Ne mogu vam ni reći koliko sam skrhana zbog toga. Nemam puno informacija osim činjenice da je bila jako lijepa i premlada. Moje slomljeno srce je uz njenu porodicu i prijatelje. Ovo je posljednje što sam mislila da će se dogoditi kada sam odlučila da u sklopu turneje nastupim u Brazilu”, napisala je Tejlor u Instagram storijima.

Na društvenim mrežama isplivao je i snimak na kome Svift usred koncerta obožavateljima u publici baca flašicu vode.

“Ljudima ovdje treba vode. Ko god da je odgovoran, pobrinite se da se to dogodi”, čuje se kako Tejlor u snimku govori organizatorima koncerta.

Tejlor Svift ima još dva zakazana koncerta u Rio de Žaneiru, u subotu i nedjelju uveče, a istakla je da na njima neće pričati o smrti obožavateljke, jer je preplavljena tugom.

Izvor:CDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.