Preminuo glumac Dejv Kortni
/ - FOTO: INSTAGRAM

Preminuo glumac Dejv Kortni

Engleski glumac Dejv Kortni preminuo je juče u 65. godini života.

Kako piše „Daily Mail“, on je izvršio samoubistvo tako što je sebi pucao u glavu u svom domu.

- Niko u njegovoj porodici nije uhapšen - saopšteno je zvanično, ali je istraga u toku.

Dejv Kortni je inače bio poznat kao „samozvani gangster“, budući da se hvalio poznanstvima sa brojnim engleskim kriminalcima, poput Lenija Meklina i Redžija Kreja, a više puta je u njega bilo pucano, ubadali su ga noževima, grizli mu nos, te je tvrdio i da je „morao da ubija kako bi ostao živ“. Svoj dom je nazivao „dvorcem Kamelot“ i želio je da svuda budu simboli i slike na kojima je on predstavljen kao vitez.


Prije nego što je uplovio u svijet glume, bavio se utjerivanjem dugova, a bio je gonjen i zbog navodnog prebijanja svoje djevojke prije 10 godina. Sam je tvrdio da je učestvovao i u ubistvima, a u knjizi koju je objavio, napisao je da je proglašen nevinim u 19 odvojenih slučajeva.

Kortni je rođen 17. februara 1959. godine, a imali smo priliku da ga gledamo u filmovima „The Dead Sleep Easy“, „Six Band Trap“, „Hell To Pay“ i drugim. Zanimljivo je da je upravo on bio inspiracija za lik bivšeg fudbalera Vinija Džounsa u filmu „Dvije čađave dvocjevke“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.