Aksesoari s kojima ćete izgledati otmeno
/ SHUTTERSTOCK-NAKIT J

Aksesoari s kojima ćete izgledati otmeno

Aksesoari će i najjednostavniji i najdosadniji stajling pretvoriti u teksturiran i zanimljiv. Međutim, neki nakit prilično je teško stilizovati. Na primjer, veliki i privlačni broševi ili ogrlice koje privlače svu pažnju. Zbog toga neke djevojke u potpunosti izbjegavaju nakit, kako ne bi pretjerale ili izgledale staromodno i smiješno. Ali, pravilan odabir nakita, ne samo što zaokružiti vaš autfit na najbolji način, već će izgledati otmeno.

Ogrlica s priveskom

Lijep lančić s priveskom, odgovaraće apsolutno svakoj odjeći. Ovaj naizgled običan nakit igra važnu ulogu u autfitu. Naročito ako ga nosite uz crnu rolku. Birajte visokokvalitetne materijale – srebro i zlato, u skladu s tonom vaše kože. I vodite računa o tome da se ogrlica slaže uz torbu, kaiš i cipele.

Presten sa velikim kamenom

Jedan od glavnih trendova ove godine je nakit sa velikim kamenjem i dame ga obožavaju. Kombinujte prsten s velikim kamenom s drugim nakitom ili ga nosite samostalno. Kamen u boji osvježiće svaki autfit, čak i onaj najdosadniji. I djeluje tako otmeno…

Sat

Za mnoge je sat važan dodatak bez kojeg više nije moguće izaći iz kuće. Univerzalni model koji će odgovarati i svakodnevnim i večernjim outfitima nije priča iz sveta fantazije, već stvarnosti. Sat može biti ili najneutralnije produžetak autfita ili glavna akter. Da biste to uradili, možete odabrati model sa svijetlom kožnom trakom ili brojčanikom u boji. Ne bi trebalo da birate modele koji su preopterećeni dekorom, kako vam ne bi brzo dosadio i kako bi se uklopio u svaki autfit.

Alke

Alke nikada ne izlazi iz mode, a dizajneri ih redovno uključuju u sezonske trendove. Alke mogu da nose sve žene, bez obzira na godine, a svakodnevnim varijantama ili u svečanim prilikama. To mogu biti klasične, jednostavne alke ili s nekim zanimljivim detaljima.

Velike narukvice

Velike narukvice su jedan od kultnih trendova za sezonu jesen-zima 2023/24. Ako nosite rolku dugih rukava ili pletenu haljinu dugih rukava, narukvicu možete nositi preko rukava. Ove narukvice možete nositi svaki dan, u svim prilikama.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.