Glavni odbor Nove podržao predlog Vlade: Za sada ostaju van izvršne vlasti, Mandiću mjesto šefa parlamenta
Andrija Mandić

Glavni odbor Nove podržao predlog Vlade: Za sada ostaju van izvršne vlasti, Mandiću mjesto šefa parlamenta

Glavni odbora Nove srpske demokratije, jedne od članica koalicije Za budućnost Crne Gore, prihvatio je sporazum koji im je ponudio mandatar Milojko Spajić i podržaće njegovu vladu, saznaje CdM.

Ovim sporazumom, Novoj srpskoj demokratiji će pripasti mjesto predsjednika Skupštine, ali  za sada  neće biti  i dio vlade.

Aneksom  nacrta sporazuma  je predviđeno da rekonstrukcijom u vladu ulaze i NSD i DNP. Tada bi im  pripalo sljedeće: potpredsjednik Vlade za infrastrukturu sa resorom Ministarstva saobraćaja, ministrastva prosvjete, turizma, i prostornog planiranja i urbanizma.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.