Kristijano Ronaldo bi u Iranu zbog preljube mogao da bude osuđen na 99 udaraca bičem
Sve zbog ovog postupka

Kristijano Ronaldo bi u Iranu zbog preljube mogao da bude osuđen na 99 udaraca bičem

Iranski advokati podigli su optužnicu protiv Kristijana Ronalda zbog grljenja slikarke Fatime Hamam. Grljenje neudate žene u Iranu se smatra preljubom, prenosi španska Marka pisanje iranskih medija.

Kristijano Ronaldo je u septembru sa svojim timom Al-Nasr boravio u Teheranu gdje su odigrali meč sa Persepolisom u okviru Azijske Lige šampiona. Tokom posjete Ronaldo se sreo sa iranskom slikarkom Fatimom Hamam koja zbog svog invaliditeta slika stopalima.

Portugalski reprezentativac je umjetnici, koja je njegov veliki obožavalac, poklonio potpisani dres, zagrlio je i poljubio u obraz u znak zahvalnosti što mu je poklonila dva njegova portreta.

Iranska štampa tvrdi da su brojni iranski advokati podnijeli tužbe protiv Kristijana Ronalda zbog ovakvog ponašanja, jer je po iranskom zakonu dodirivanje neudate žene ravno preljubi.

Iransko pravosuđe bi navodno moralo da kazni Kristijana Ronalda sa 99 udaraca bičem sljedeći put kada posjeti Iran, mada bi sudija mogao da ga pomiluje ukoliko pokaže kajanje zbog svojih postupaka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.