Ivanović: Želimo da nastavimo u pobjedničkom ritmu

Ivanović: Želimo da nastavimo u pobjedničkom ritmu

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je uoči meča sa Žalgirisom u drugom kolu Evrolige da očekuje nastavak pobjedničke serije crveno-belih na startu nove sezone.

Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige prošle nedjelje u Beogradu pobijedila Asvel 94:73.

Crveno-beli su ostvarili i dva ubjedljiva trijumfa u ABA ligi protiv Igokee i Cedevita Olimpije.

- Žalgiris je već dugo godina ekipa, koja je pokazala da je jedan od najtežih protivnika naročito kad igraju kući. Igraju izuzetno čvrsto, izuzetno disciplinovano i sa velikim strpljenjem, uz to imaju ekipu koja dugi niz godina igra skupa i izvanredno su uigrani. Mi gledamo nas, hoćemo da nastavimo u ritmu u kojem smo do sada bili - rekao je Ivanović na konferenciji za medije u Beogradu.

Košarkaši Žalgirisa pobijedili su prije nekoliko nedjelja Crvenu zvezdu 85:84 na pripremnom meču na Kipru.

- Neće to biti razlika, nismo bili kompletni tada, nisu ni oni, nije se sve pokazalo. Sigurno će sada biti potpuno različita utakmica. Neki detalji sa tog meča možda mogu da nam pomognu - dodao je trener Crvene zvezde.

Ivanović je odgovorio na pitanje novinara da li Crvena zvezda može da nastavi u istom ritmu.

- Ja se nadam dobrom rezultatu, međutim mi kao ekipa možemo da napredujemo, ne samo da možemo nego moramo. Činjenica je da moramo da napredujemo - istakao je Ivanović.

Jedan od aduta Crvene zvezde biće i litvanski košarkaš Rokas Gedrajtis.

- Danas svi poznajemo jedni druge i analize su zaista vrhunske. A Gedrajtis može najviše sebi da pomogne, jer može da ima pritisak na svom terenu. On je profesionalac i svaki meč odradi sto odsto, tako da se nadam da nam to može biti samo pozitivna stvar - zaključio je Ivanović.

Utakmica između Žalgirisa i Crvene zvezde biće odigrana u petak od 19 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.