Švjontek nadmoćno do titule u Pekingu

Švjontek nadmoćno do titule u Pekingu

Finale turnira teniserki u Pekingu proteklo je u znaku Ige Švjontek, koja je deklasirala Ruskinju Ljudmilu Samsonovu sa dva puta po 6:2 i osvojila 16. titulu u karijeru, a petu ove sezone.

Druga teniserka svijeta je dominirala u završnoj predstavi, nije dala rivalki nikakvu šansu i pokazala da je mala kriza prošlost. Ove godine Iga je slavila još u Dohi, Štutgartu, na Rolan Garosu i u Varšavi. Samsonova, 22. igračica na VTA listi izgubila je i treće finale i moraće još da čeka na prvu titulu. U prethodna dva bolje od nje su bile Belinda Benčić u Abu Dabiju i Džesika Pegula u Montrealu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.