Budućnost Voli u Baru želi nastavak pobjedničke serije: Meč u dobrom momentu za nas, očekujem novi trijumf

Budućnost Voli u Baru želi nastavak pobjedničke serije: Meč u dobrom momentu za nas, očekujem novi trijumf

“Plavi” će gostovati Mornaru, a biće to 40. duel crnogorskih klubova.

“Sigurno da već godinama unazad svaki meč protiv Mornara, posebno u Baru, donosi posebnu dozu neizvjesnosti i uvijek su to mečevi u kojima morate dati sve od sebe ne bi li došli u situaciju da se iz Bara vratite sa pobjedom. Sličan meč očekujem i u subotu, mi smo prije dva dana odigrali utakmicu sa Lietkabelisom koja je bila zahtjevna sa strane fizičke potrošnje. Ono što je ključ je da se osvježimo, da u ovih par dana sa dosta svježine i kvaliteta u dijelu pripreme ekipe za duel sa Mornarom dočekamo taj meč i damo sve od sebe da slavimo u tom meču”, rekao je trener Budućnosti Voli Petar Mijović.

Očekuje od svoje ekipe da bude veoma čvrsta u odbrani, što je bio slučaj u prethodna dva susreta u sezoni.

“Ono što je važno za nas je da shvatimo da se utakmica sama od sebe neće dobiti, mislim da je jedan od važnih ciljeva sa strane pripreme utakmice da shvatimo da svako omekšavanje, posebno u fazi odbrane, će ići na ruku Mornara i da kvalitet koji oni imaju će ih dovesti u situaciju da takvu utakmicu možda i kontrolišu. Mi moramo da učinimo sve da budemo čvrsti, da budemo agresivni, da kontrolišemo stvari koje smo u dosadašnjem dijelu oba takmičenja dobro kontrolisali, pričam prije svega o defanzivi i da iz toga gradimo i naš napad. Optimista sam, u dobrom smo momentu i nadam se da ćemo se iz Bara vratiti sa pobjedom”, zaključio je Mijović.

Mornar i Budućnost Voli igraće sjutra od 19 sati u “Topolici”.

 

 

Izvor: CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.