Budućnost bolja od Zete u prijateljskom meču

Budućnost bolja od Zete u prijateljskom meču

Fudbaleri Budućnosti pobijedili su danas na Starom aerodromu ekipu Zete sa 4:0, u prijateljskom odmjeravanju snaga. Golove za aktuelnog crnogorskog šampiona postigli Vasilije Adžić i Veljko Batrović u prvom, odnosno Zarija Kumburović i Balša Sekulić u drugom poluvremenu.

Kako se i očekivalo, "plavi" su bili dominantni od početka do kraja utakmice nekada velikog derbija crnogorskog fudbala, ali se ipak mora istaći da je mlada ekipa prvog crnogorskog šampiona pokazala da posjeduje određeni talenat.

Trener plavih Mladen Milinković iskoristio je ovaj meč da pruži minutažu praktično svima (čak i kadetima), dok je neke od ključnih igrača odmarao. Za Budućnost su u prvom poluvremenu igrali: Filip Domazetović, Stefano Almeida, Damjan Dakić, Zvonko Ceklić, Ognjen Gašević, Luka Mirković, Petar Sekulović, Vasilije Adžić, Veljko Batrović, Ivan Bojović i Milan Vukotić, dok su priliku u drugom dijelu dobili Ljubomir Đurović, Nikola Vuković, Zarija Kumburović, Ivan Novović, Aleksa Ćetković, Miloš Brnović, Lazar Savović, Matija Jovanović, Marko Mrvaljević i Balša Sekulić.

Podsjećamo, plavi će u nedjelju u 12. kolu "Meridianbet" 1. CFL igrati pod Goricom protiv Rudara (17:30 sati).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.