Najbogatija djeca na svijetu: Princeza Šarlot je na tronu, a evo ko je među prvih deset
/Foto: EPA-EFE

Najbogatija djeca na svijetu: Princeza Šarlot je na tronu, a evo ko je među prvih deset

Poznate zvijezde mogu sebi da priušte šta god žele sa novcem koji zarade. Neki se razbacuju i troše nepromišljeno, dok drugi mudrije upravljaju svojim bogatstvom. Sa tim su i njihova djeca veoma bogata od malih nogu. Jedna kompanija sprovela je istraživanje o neto vrijednosti najpoznatije djece na svijetu.

Vjerovatno nikoga neće iznenaditi da su najmlađi članovi kraljevske porodice na vrhu liste najbogatije djece na svijetu. Princeza Šarlot (8), ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, na tronu je sa neto vrednošću od 4,1 milijardi evra.

Iza nje je njen brat Džordž (10) čija se vrijednost procjenjuje na 3,3 milijarde evra. Treće mjesto zauzima Žak, prestolonaslednik Monaka i markiz od Bo iz kneževske dinastije Grimaldi. Njegova neto vrijednost je 943 miliona evra.

Među prvih 10 su Stormi Vebster, ćerka Kajli Džener i Trejvisa Skota, Nort Vest, ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Jutjuberi Vlad i Niki, Valentina Paloma Pino, ćerka Salme Hajek i Fransoa-Anri Pino, Maks i Ema Maribel Muniz, blizanci Dženifer Lopez i Mark Entoni, Suri Kruz, ćerka Kejti Holms i Toma Kruza, i Blu Ajvi Karter, ćerka Bijonse i Džej Zija.

Princ Luis, najmlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton, trenutno nije na listi. Čak ni princ Arči i princeza Lilibet, djeca princa Harija i Megan Markl, nisu ušli u top 10 najbogatijih.

Izvor Mportal

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.