EPCG Superliga odbojkaša startuje 13. oktobra

EPCG Superliga odbojkaša startuje 13. oktobra

EPCG Superliga odbojkaša počeće 13. oktobra, a ne u petak, 6. oktobra, kako je prvobitno bilo planirano. Usljed odustajanja OK Sutjeska od takmičenja zbog nedostatka finansijskih sredstava, o čemu su predstavnici nikšićkog kluba informisali OSCG u ponedjeljak, 2. oktobra, Upravni odbor OSCG bio je primoran da promijeni raspored utakmica zbog manjeg broja ekipa u odnosu na prvobitno isplanirano.

Shodno tome, odlučeno je da početak takmičenja u EPCG Superligi odbojkaša bude pomjeren za sedam dana, kako bi se svi prilagodili novom rasporedu. Šest ekipa igraće u dvokružnom ligaškom sistemu, nakon čega će najbolja četiri tima igrati u plej-ofu.

Utakmice prvog kola igraće se od 13. do 15. oktobra, a parovi su:

Galeb Liko Soho Group – Budva

Mornar – Jedinstvo

Budućnost Volley – Lovćen

Izvor Odbojkaški savez Crne Gore

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.