Ovo su najguglaniji pojmovi u 2023. godini: Evo šta je ljude širom planete najviše zanimalo

Ovo su najguglaniji pojmovi u 2023. godini: Evo šta je ljude širom planete najviše zanimalo

Prema podacima SimilarWeba, najguglaniji pojam na globalnom nivou i ove godine (do danas) je YouTube. Drugi na listi je Facebook, a treći - Pornhub. Četvrta je vremenska prognoza, zatim Amazon, pa prijevod ("translate"). U top 10 su još XVideos, Google Translate, Gmail i WhatsApp Web, piše Index.hr.

Od sportskih tema najguglaniji je pojam NBA (11. mjesto) i Premier League (18. mjesto). Instagram je na 12. mjestu, Twitter na 15., dok je sam Google na 16. mjestu najguglanijih pojmova. ChatGPT je 20. najguglaniji pojam ove godine, a u top 20 ušli su i - pornići.

Zanimljivo je što na listi top 100 najguglanijih pojmova nema nijedne osobe, odnosno nijednog imena i prezimena. Podaci su ažurirani 14. septembra ove godine.

Ovako izgleda top 20 najguglanijih pojmova u 2023. godini (do danas):

1. YouTube

2. Facebook

3. Pornhub

4. Weather (vremenska prognoza)

5. Amazon

6. Translate

7. Xvideos

8. Google translate

9. Gmail

10. Whatsapp web

11. NBA

12. instagram

13. XNXX

14. Traductor

15. Twitter

16. Google

17. Porn

18. Premier league

19. Google maps

20. Chat gpt

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.