Predsjednik fudbalskog kluba ubijen posle poraza njegovog tima
Foto: Tigres

Predsjednik fudbalskog kluba ubijen posle poraza njegovog tima

Kolumbijski drugoligaški fudbalski klub Tigres saopštio je da je predsjednik kluba Edgar Paes ubijen u Bogoti posle poraza njegovog tima u subotu.

Po izvještajima lokalnih medija, 63-godišnji Paes se posle poraza od Atletika automobilom vraćao kući sa svojom ćerkom kada su dvojica muškaraca, koja su bila na motoru, pucala na njega u blizini stadiona u Bogoti.

Njegova ćerka nije povrijeđena u napadu, a tužilaštvo je saopštilo da je istraga o ubistvu u toku.

„Njegova posvećenost timu i razvoju sporta na našim prostorima ostavila je neizbrisiv trag na sve koji su imali privilegiju da ga poznaju“, objavio je fudbalski klub Tigres na društvenim mrežama.

Fudbalski savez Kolumbije izrazio je saučešće Paesovoj porodici i timu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.