Djevojke iz Amerike očarane Nikšićem i Crnom Gorom: Putovanje koje će zauvijek pamtiti

Tokom ovogodišnje turističke sezone Crna Gora je privukla veliki broj posjetilaca iz regiona, a da ljepote naše zemlje ne poznaju granice primjer je dvadesetčetvorogodišnjih djevojaka iz Amerike, koje odmor provode u Nikšiću.

Pripremajući se za putovanje, odlučile su da saznaju više o Nikšiću i Crnoj Gori, te su za kratak period, uspjele da posjete kulturno-istorijske objekte i prirodne ljepote naše opštine. Kako kažu, fotografije ne mogu dočarati pravu ljepotu koju su doživjele.

Ono što ih je posebno oduševilo jeste gostoprimstvo Nikšićana i veoma ukusna hrana koju su im domaćini pripremali.

Devojke su imale priliku da probaju raznovrsne crnogorske specijalitete i uživaju u autentičnoj gastronomskoj ponudi.

Uz puno lijepih utisaka, kvalitetno provedenog vremena i par naučenih riječi našeg jezika, Marina i njene prijateljice već razmišljaju o ponovnom dolasku u Crnu Goru.

Njihovo putovanje nije bilo samo obično ljetovanje, već iskustvo koje će zauvijek ostati urezano u njihova sjećanja.

Crna Gora, sa prirodnim ljepotama i gostoljubivim stanovništvom, stekla je nove zaljubljenike iz Amerike.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.