Ginekologija bez bojlera od 1974, biće montirani narednih dana
Klinički centar Crne Gore

Saopšteno iz KCCG-a

Ginekologija bez bojlera od 1974, biće montirani narednih dana

Iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) saopštili su da su prvi put, od izgradnje 1974. godine, kupljeni bojleri Klinici za ginekologiju i akušerstvo i Klinici za kardiohirurgiju, te da će biti montirani narednih dana. Prvi bojleri, kako je saopšteno, biće monirani na Klinici za ginekologiju.

Iz te zdravstvene ustanove je saopšteno da se podatak star skoro 50 godina danas pokušava predstaviti kao novost.

"Podsjećamo da od izgradnje KCCG 1974. godine, uslijed nedostatka pritiska, toplu vodu od 7 do 15 sati ima Klinika za ginekologiju i akušerstvo i Klinika za kardiohirurgiju, a od 15 do 21 sat Klinika za internu medicinu. Uprkos svemu, sve klinike decenijama funkcionišu besprijekorno zbog čega su zaposleni zavrijedili poštovanje", piše u saopštenju KCCG.

Ističu zadovoljstvo što se problem star 50 godina rješava upravo sada.

"Zadovoljstvo nam je što KCCG sada rješava nedostatak star pedeset godina i to trajno, posebno zbog pacijenata i kolega na ovim klinikama koji se već od naredne sedmice neće suočavati sa nedostacima koji prate rad od otvaranja ustanove", zaključuje se. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.