Veliko nevrijeme pogodilo Srbiju:  U Kraljevu, oštećene fasade, automobili, krovovi
Foto: Tanjug

Veliko nevrijeme pogodilo Srbiju: U Kraljevu, oštećene fasade, automobili, krovovi

Kraljevo je oko 17 časova zahvatilo nevrijeme praćeno kišom i gradom veličine oraha, piše RTS. Grad je u Kraljevu oštetio fasade, automobile, krovove, uništeni su i zasadi.

Za desetak minuta, koliko je trajalo, u naselju Jarčujak i selu Šumarice, grad je oštetio fasade na kućama, krovove i automobile i “obralo“ voće, javlja RTS.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak fasade koja je oštećena uslijed posledica grada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Olujno nevrijeme i danas je pogodilo veliki deo Srbije, a u popodnevnim satima zahvatilo je Zlatiborski okrug, Kopaonik, Moravički, Raški i Rasinski okrug.

RHMZ upozorava da će se nova oblačnost koja na teritoriji Zlatiborskog okruga uslovljava jake pljuskove sa grmljavinom i gradom u narednih sat vremena, premještati ka Arilju, Ivanjici i teritoriji Raške.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.