Zverev rutinski izbacio Aguta
Foto: skysports.com

Zverev rutinski izbacio Aguta

Aleksandar Zverev relativno lako pobijedio je Roberta Bautistu Aguta 6:4, 6:4, za plasman u osminu finala mastersa u Monte Karlu.

Proslavljeni Njemac, trenutno 16. teniser svijeta, uspio je da izbori trijumf za sat i 47 minuta borbe protiv Španca.

Olimpijski šampion je protiv 29. igrača planetarne ATP liste napravio ključni brejk u petom gemu prvog seta. U drugom su viđena tri brejka.

Zverev je od proljeća prošle godine, kada je doživio tešku povredu skočnog zgloba, prošao kroz dug proces oporavka i bio je daleko od top-forme. Naredni rival Njemca biće značajno teži – bolji iz duela petog igrača planete Medvedeva i Italijana Sonega.

Tokom karijere Zverev je bio i drugi na ATP listi, osvojio je 19 ATP titula do sada i zaradio preko 33,4 miliona američkih dolara od nastupa na turnirima tokom karijere (sedmi na vječnoj listi po visini zarada od uspjeha na takmičenja).

Izvor Pobejda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.