Abazović: Snažnog sjevera ne može biti bez uspješnog Bijelog Polja
Dritan Abazović

Premijer čestitao Dan Opštine

Abazović: Snažnog sjevera ne može biti bez uspješnog Bijelog Polja

Odlzeći premijer Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 3. januara, Dana opštine Bijelo Polje, predsjedniku Opštine Petru Smoloviću, predsjedniku Skupštine opštine Ernadu Suljeviću, odbornicima i građanima, poželjevši im da u godini koja je predstoji naprave “nove, odgovorne i uspješne” korake kako bi svim građanima obezbijedili biznis šansu za puno radno angažovanje i dodatnu profesionalnu afirmaciju.

“S obzirom na izvrsnu geografsku poziciju i veliki prirodni potencijal Bijelo Polje zasigurno, u bliskoj budućnosti, ovo može ponuditi kao svoju komparativnu prednost, kao svoje ideje i ambicije koje je dosad bjelopoljska mladost uspijevala da realizuje tek daleko od svog zavičaja”, naveo je odlazeći premijer.

U novom četvorogodišnjem manadatu, smatra on,  “pred vama su veliki zadaci i izazovi”.

“Kako u oblasti komunalne infrastrukture, energetike i agrara, tako i u oblasti razvoja malih i srednjih preduzeća, turizma i zaštite prirodne sredine. U aktuelnoj i budućim državnim administracijama, uvjeren sam da ćete imati pouzdanog i iskrenog partnera. Ovo smo dokazali posljednjim planiranjem budžeta, a isto će se, siguran sam, potvrđivati ubuduće. Svi zaokruženi i dokumentovani projekti od kapitalnog značaja, biće podržani od strane Vlade. Snažnog sjevera, niti prosperitetne Crne Gore ne može biti bez uspješnih bjelopoljskih privrednika”, dodao je Abazović.

Što prije dovršimo projekat auto–puta, prema njegovim riječima prije će i Bijelo Polje i Crna Gora biti “vidljiviji i nezaobilazni u ekonomskom, naučnom i kulturnom povezivanju sa našim regionalnim i evropskim partnerima”.

“Uvjeren da ćemo zajednički dosljedno čuvati fundamentalne, demokratske vrijednosti građanske Crne Gore, te nadalje diverzifikujući našu privredu, obnavljati i savjesno i odgovorno koristiti sav prirodni potencijal države koji pripada i generacijama koje tek treba da stasaju, još jednom vam srdačno čestitam najznačajniji praznik Grada”, naveo je Abazović u čestitci.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.