Demokrate: Oštećene prostorije naše koalicije u Baru i bilbordi sa likom Bečića u Zeti
Foto: Demokratska Crna Gora

“DPS nastavlja sa praksom destrukcije i vandalizma”

Demokrate: Oštećene prostorije naše koalicije u Baru i bilbordi sa likom Bečića u Zeti

Iz Demokratske Crne Gore saopšteno je da su oštećene prostorije njihove koalicije u Baru, kao i bilbordi u Zeti sa likom predsjednika Demokrata, Alekse Bečića.

“Nakon uništavanja bilborda koalicije “Idemo ljudi” u Pljevljima i Bijelom Polju, od strane vandala pod kontrolom DPS-a, oštećene su prostorije naše koalicije u Baru, te bilbordi u Zeti sa likom predsjednika Demokrata, Alekse Bečića“, saopštile su Demokrate.

Očigledno je da, dodaju, kako se poraz bliži, kako panika raste, tako “DPS nastavlja sa praksom destrukcije i vandalizma”.

“Pa umjesto da se politički obračuna sa kompromitovanim pojedincima u svojim redovima, oni se fizički obračunavaju sa bilbordima i kancelarijama Demokrata. Junački, zaista“, ističu u saopštenju.

Demokrate su pozvale nadležne organe da otkriju počinioce.

“Na kraju, pozivamo nadležne organe da u najkraćem roku otkiju počinioce ovih vandalskih činova politički izbezumljene partije kojih se ovih dana gnušaju svi građani Crne Gore, jer cijepanje dijela postera, odnosno, dijela na kojima se nalaze glave naših kandidata, može biti veoma opasna poruka upućena predstavnicima naše liste u Baru“, zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.