Rafteri pronašli tijelo dječaka
Foto: Dan

U blizini Žugića luke

Rafteri pronašli tijelo dječaka

Rafteri su pronašli, oko 14.40 časova, tijelo dječaka koji se nalazio u automobilu koji je prošlog petka sletio u Taru.

Kako prenosi TVCG, tijelo dječaka je pronađeno u blizini Žugića luke oko 9 kilometara od mjesta nesreće.

Kako je ranije danas kazao direktor Regionalnog ronilačkog centra Bijela (RCUD), Vesko Mijajlović, ronioci su juče pretražili ponovo dio od splavišta do Žugića luke, oko 14 kilometara. Za danas je bilo planirano da pretraže od Žugića luke do Radovan luke, oko 20 kilometara. 

“Danas ronioci RCUD-a nastavljaju pretraživanje rijeke od Žugića luke 20 kilometara nizvodno. U akciju sa našim roniocima uključili su se kotorski vatrogasci-ronioci na čelu sa instruktorom ronjenja  Maksimo Mandićem. Danas je vidljivost pod vodom dobra i dno Tare na ovom dijelu će biti detaljno pretraženo“, kazao je za portal Dan Mijajlović.

Podsjećamo, u ovoj nesreći je stradala majka, dvadesetsedmogodišnja J.V., i djevojčica, a jedno dijete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu. 

Tijelo djevojčice koja je ispala iz automobila, koji je sletio u provaliju pronađeno je prije par dana oko tri kilometra od mjesta udesa. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.