Filipović: Milošević se upleo u laži, mora da podnese ostavku
Slobodan Filipović, Foto: DPS

Filipović: Milošević se upleo u laži, mora da podnese ostavku

Desi se tako da subotom pred ponoć istražni organi javne funkcionere pozovu da svrate. Na kafu. A da javni funkcioneri upravo u tom momentu šetaju gradom sa hrpom dokumentacije koja se slučajno odnosi baš na slučaj kojim se istražni organi bave, kazao je Slobodan Filipović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

"Lijepa je to priča o prošlom vikendu Rada Miloševića za one koji vjeruju URI. No, takvih više i nema. Počev od propalog premijera brata Abaza, sve do nižih činovnika, svi su u toj partiji u teškom bunilu, a da je tako najbolje sada govori upravo najnovija izjava samog Miloševića. Dok je proteklih dana pokušao demantovati istinu tvrdeći kako je kod istražnih organa išao u svojstvu građanina, sada kaže kako su mu tamo oduzeli - službeni telefon", kazao je Filipović.

Upitao je otkad to istražni organi uzimaju službeni telefon licima koja pozivaju "u svojstvu građanina"?

"Jasno je sve, baš kao i njegov šef, i Milošević se upleo u svoje laži, željeći da odbrani neodbranjivo. I šta je sada još potrebno za Miloševićevu ostavku? Da ga lisicama odvoje od fotelje, kamiona ili kontejnera sa cigaretama? Odstupite Miloševiću, sve je ovo postalo apsurdno, a istraga kojom ćete biti obuhvaćeni - kao što i sami znate - dovešće do rezultata koji ni Vama niti Vašim nadređenima u stranci neće nikako ići u prilog", poručio je Filipović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.