Slavni natpis “Hollywood” ide na podmlađivanje: Ponos Los Anđelesa sledeće godine slavi 100-ti rođendan
Slavni natpis se sprema za 100-ti rođendan

Slavni natpis “Hollywood” ide na podmlađivanje: Ponos Los Anđelesa sledeće godine slavi 100-ti rođendan

Poput filmskih zvijezda koje se povremeno podvrgavaju estetskim operacijama, tako i slavni natpis “Hollywood” u ponedjeljak odlazi na podmlađivanje.

Podignut 1923. godine, slavni natpis postavljen na brdima Holivud Hilsa iznad Los Anđelesa, prijestonice filmskih studija, biće uljepšan kako bi se pripremio za proslavu 100. rođendana.

Radovi će početi u ponedjeljak i potrajati osam sedmica, objavila je firma zadužena za zaštitu tog mjesta.

Nakon temeljnog čišćenja pod pritiskom, slova visine 14 metara biće ponovo obojana, za šta se predviđa oko 1.500 litara zaštitnog premaza i bijele boje.

“Ovaj pano je ponos Los Anđelesa i nestrpljivo čekamo da bude obnovljen kako bi opet zasijao u punom sjaju na radost obožavalaca iz cijelog svijeta za proslavu stogodišnjice”, rekao je Džef Zariman, predsjednik firme Hollywood Sign Trust.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.