Pauza na suđenju Belivukovoj grupi, dvoma optuženih pozlilo
Veljko Belivuk poznatiji kao Velja Nevolja

Pauza na suđenju Belivukovoj grupi, dvoma optuženih pozlilo

U Specijalnom sudu određena je pauza na suđenju Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i pripadnicima njihove kriminalne grupe jer je pozlilo jednom od optuženih Nemanji Đuriću, a potom i optuženoj Slađani Sekulić, javlja reporterka N1. Nakon toga je roćište nastavljeno, a potom je određena nova pauza od 20 minuta.

Pozvan je ljekar, a Đuriću je pružena pomoć.

Na ročištu je pozlilo i Slađani Sekulić, inače jedinoj ženi od 30 optuženih iz grupe Veljka Belivuka za najteža krivična djela.

Branioci optuženih po prvoj optužnici se izjašnjavaju, izlažu uvodne riječi.

Još uvjek nije počelo čitanje druge optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i još 10 osoba za još dva teška ubistva, koja je u julu spojena sa prvom optužnicom protiv Belivukove grupe.

Inače, na prethodnom pripremnom ročištu dvije optužnice protiv Belivukove grupe spojene su u jednu.

Prva optužnica tereti grupu od 30 osoba za 5 teških ubistava, a druga optuznica tereti Belivuka, Marka Miljkovića i još 10 osoba za još dva teška ubistva.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.