Đukanović: Nijemi pred istinom da se pred našim očima desio genocid  u Srebrenici  i da smo bili nemoćni
Milo Đukanović

"Sa porodicom i prijateljima dijelimo bol i 27 godina nakon srebreničkog masakra"

Đukanović: Nijemi pred istinom da se pred našim očima desio genocid u Srebrenici i da smo bili nemoćni

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović oglasio se povodom 27 godina od zločina u Srebrenici.

"Zabrinuti pred saznanjem da politike negiranja zločina i odbijanja priznanja genocida u Srebrenici na ovim prostorima nikada nijesu utihnule. Odlučni da na naučenim lekcijama iz prošlosti, nikada više ne dozvolimo stradanja zbog različitosti i mržnje. Nijemi pred istinom da se pred našim očima desio genocid i da smo bili nemoćni da ga spriječimo. Ponizni pred žrtvama i njihovim porodicama i prijateljima, sa kojima dijelimo bol i danas 27 godina nakon srebreničkog masakra", saopštio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru.

Zabrinuti pred saznanjem da politike negiranja zločina i odbijanja priznanja genocida u Srebrenici na ovim prostorima nikada nijesu utihnule.Odlučni da na naučenim lekcijama iz prošlosti,nikada više ne dozvolimo stradanja zbog različitosti i mržnje. @SrebrenicaMC@suljagicemir1

— Milo Đukanović (@predsjednik_cg) July 11, 2022

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.