Radulović: Ne podržavamo formiranje manjinske vlade
Branko Radulović

Radulović: Ne podržavamo formiranje manjinske vlade

Poslanici Pokreta za promjene (PzP) ne bi učestvovali na sjednici Skupštine na kojoj bi bilo govoreno o manjinskoj vladi ukoliko to ne bi bio dogovor koalicije „Za budućnost Crne Gore“, saopštio je potpredsjednik te partije Branko Radulović.

„Sigurno da ne bismo prisustvovali sjednici ukoliko se zajednički ne dogovorimo. Ako se ne dogovorimo da prisustvujemo eventualnom zasjedanju Skupštine koje bi zakazao drugi potpredsjednik Ervin Ibrahimović i ukažemo na svu nelegitimnost, onda ne bismo ni mi sami prisustvovali Skupštini“, rekao je Radulović u izjavi za „Dan“.

On dodaje da će PzP u daljem radu svakako ukazivati javnosti da ta vlada nije evropska i reformska, već interesna. Ponovio je da PzP ne podržava formiranje manjinske vlade i apelovao na sve partije pobjednice avgustovskih parlamentarnih izbora da učine sve kako bi se prevazišla kriza vlasti i formirala prava evropska vlada koja bi se bavila ekonomskim oporavkom i ukupnom stabilizacijom Crne Gore.

Radulović je istakao da ne podržava učešće Socijaldemokratske partije (SDP) u manjinskoj vladi, ocijenivši da je ta ideja prerasla u svoju suprotnost.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.