Kuper: Nema opasnosti da bi moglo doći do curenja informacija u Crnoj Gori
Ilustracija

Kuper: Nema opasnosti da bi moglo doći do curenja informacija u Crnoj Gori

Zamjenica pomoćnika sekretara Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za odbranu, Lora Kuper smatra da nema zabrinutosti da bi moglo doći do curenja obavještajnih podataka u Crnoj Gori.

Kuper je, u intervjuu Glasu Amerike, podsjetila je da je prošle sedmice održan konstruktivan sastanak Američko-jadranske povelje, na kojem je učestvovala i Crna Gora.

"Tokom razgovora bio je veoma pozitivan ton o saradnji SAD i Crne Gore, pa nijesam zabrinuta u pogledu buduće saradnje", rekla je Kuper.

Ona je kazala da Rusija uvijek pokušava da izazove podjele među saveznicima u NATO-u, a posebno u regionu Zapadnog Balkana.

"Međutim, zaista smo uvjereni da nam jaki saveznički odnosi omogućavaju da budemo jaki zajedno, da osnažimo naše saveznike i da izdržimo pritiske iz Rusije", poručila je Kuper.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.