Martinović: Najbolji način da DPS pomogne Crnoj Gori je da joj uopšte ne pomaže
Vladimir Martinović

Martinović: Najbolji način da DPS pomogne Crnoj Gori je da joj uopšte ne pomaže

Najbolji način na koji bivši režim može pomoći Crnoj Gori jeste da joj uopšte ne pomaže, poručio je na Tviteru potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović.

Martinović je upitao "da li je logično za očekivati da Crnoj Gori pomogne da uđe u EU partija koja ju je svjetlosnim godinama udaljila od EU?"

"Da li je logično za očekivati da partija koja je Crnu Goru gurala ka ponoru, sada je može gurati u nekom drugom smjeru, pogotovo ka EU?, upitao je Martinović na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.