Martinović: Upravni sud naložio Konjeviću da isplati Vukšiću 800 eura
Vladimir Martinović

Martinović: Upravni sud naložio Konjeviću da isplati Vukšiću 800 eura

Pedsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević tvrdio je da je Direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejan Vukšić nezakonito izabran, a Upravni sud je naložio Konjeviću da plati Vukšiću 800 eura, saopštio je poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović.

“Raško Konjević je tvrdio da je direktor ANB odavao tajne podatke – nadležni utvrdili da nije. Tvrdio je, i da će Vlada pasti 13. decembra, a Vlada opstala”, napisao je Martinović.

Poslanik Demokrat podsjeća da je Konjević tvrdio da “nema jednog eura u Budžetu za isplatu naknada majkama”.

“U Budžetu 29,5 miliona eura. Da se plaća porez za podvale, SDP, njeni funkcioneri i uža rodbina bi morali da vrati sve stanove i kredite koje su od države dobili”, objavio je Martinović na Twitter-u.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.