Baka Dragica koronu lako pobijedila a kaže da je danas teže nego ranije: Kažu, nemoj zapjevat, nije u modi

Baka Dragica koronu lako pobijedila a kaže da je danas teže nego ranije: Kažu, nemoj zapjevat, nije u modi

Bake Dragica Balšić iz Bistrice u Bijelom Polju zadovoljna je kako je prebolovala koronu i otkriva zašto je dobro prošla.

“Prošla sam baš dobro, kako sam mislila. Svi su govorili ona ostat' neće. Mislim da me je održalo to što ranije nisam bila bolesna, rijetko kad, sve sam zdravo bila nijesam mnogo išla ni doktorima, vjerujem da je mene i to spasilo”, kazala je baka Dragica u emisiji Zapis Televizije Crne Gore.

Ona navodi da se uvijek hranila i hrani se zdravo.

Baka Dragica i danas radi ima dvije krave, a rado u Bistrici dočekuje i turiste.

“Njima je posebno zanimljivo što je ovdje čisto, planinski, zdravo”, kaže baka Dragica.

Valorizacija Đalovića pećine, u sklopu ovog projekta izgradnja puta, obradovala je.

"Nismo mislili da će taj put doći ali dade Bog. Biće turista, ne znam hoći li ja to doživjet", priča kroz osmjeh baka Dragica.

Ona savjetuje i mlade da sačuvaju dobre međuljudske odnose i ističe da je porodična sloga najveća vrijednost.

Smatra i da je danas teže nego nekad.

"Mi smo uvijek bili složni, uvijek na neko veselje išli a sad to nema, nemojte pjevat', to sad nije u modi. Onda je život bio iako nije bilo dovoljno hrane kao sad, bolji je život bio", kaže baka Dragica u razgovoru sa novinarom Miomirom Marašem

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.