Filipoviću određen pritvor do 30 dana
Foto: Printscreen YouTube

Filipoviću određen pritvor do 30 dana

Filipović je tokom saslušanja, saznaje Televizija Vijesti, tvrdio kako je navodno pokušavao da novinarku zaštitti od verbalnog napada izvjesne osobe u trenutku dok se parkirala.

Sudija za istragu kotorskog suda Špiro Pavićević je, nakon jutrošnjeg saslušanja, odredio pritvor do 30 dana Bošku Filipoviću koji se sumnjiči da je ugrozio bezbjednost direktorice Centra za istraživačko novinarstvo Milke Tadić Mijović.

Prema saznanjima Televizije Vijesti, Filipović je tokom saslušanja negirao izvršenje krivičnog djela, tvrdeći kako je navodno pokušavao da novinarku zaštitti od verbalnog napada izvjesne osobe u trenutku dok se parkirala.

Tadić Mijović je ranije kazala da joj je Filipović, označen kao bezbjednosno interesantna osoba, prijetio kako će joj izbušiti gume na automobilu, optužujući je da ona i novinari "Vijesti" svašta pišu protiv škaljaraca, bez dokaza, kao i protiv Mila Đukanovića, te da ih sve treba pobiti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.