Holivudska ljepotica zamalo umrla od korone
Salma Hajek

Holivudska ljepotica zamalo umrla od korone

Holivudska zvezda Salma Hajek otkrila je da je zamalo umrla od virusa korona. U razgovoru za časopis Varajeti, nominovana za Oskara rekla je da je oboljela od bolesti tokom ranih dana pandemije, ali je odlučila da o tome ne govori javno.

Hajek je rekla da je imala težak slučaj kovida 19 i da je provela sedam nedjelja u kući sa svojim ljekarom koji ju je molio da ide u bolnicu jer joj je bilo toliko loše.

"Rekla sam, ne, hvala. Radije bih umrla kod kuće'", rekla je glumica.

Mnoštvo poznatih ličnosti, uključujući glumce Toma Henksa i Gvinet Paltroul, TV voditeljku Elen, operskog pjevača Plasida Dominga i vozača Formule 1 Luisa Hamiltona oboljeli su od ove bolesti, iako su mnogi iskusili samo blage simptome poput kašlja i šmrkanja.

Zvijezda rilma "Frida" rekla je da joj je u jednom trenutku stavljen kiseonik. Godinu dana kasnije, ona se još uvijek nije u potpunosti oporavila od bolesti, otkrila je Hajek, prenosi b92.

Međutim, rad sa istaknutim rediteljem Skotom Ridlijem na njegovom novom filmu "Kuća Guči" pomogao joj je da povrati snagu. U filmu, koji je zasnovan na istinitoj priči, učestvuju zvijezde poput Al Paćina, Adama Drajvera i Lejdi Gage. Hajek glumi proročicu koja pomaže bivšoj supruzi Mauricija Gučija, da ubije svog supruga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.