Abazović pričao sa ženskom osobom, ona snimila razgovor(VIDEO)
Foto: Screenshot

Abazović pričao sa ženskom osobom, ona snimila razgovor(VIDEO)

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ponovo je u centru pažnje na društvenim mrežama, ali ovaj put ne kao političar.

Naime, na društvenim mrežama, pojavio se video snimak, na kojem se čuje kako Abazović navodno flertuje sa nepoznatom djevojkom.

U toku ćaskanja čuje se kako djevojci muškarac sa druge strane žice, za koga se vjeruje da je Abazović,  predlaže da se čuju i vide kada on bude završio sve dnevne obaveze.

Djevojka mu je potom stavila do znanja da bi sa njim mogla da se vidi prijateljski.

„Ne znam ja kako si ti sa ovim djevojkama, čula sam ja opasan si ti“, kazala je kroz smijeh djevojka sa snimka.

Abazović se takođe nasmijao na njenu konstataciju, pa joj poručio: „Prijateljski nego kako, pa nećemo u rat da idemo“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.