Beograd: Dvije tek rođene bebe pozitivne na koronavirus
ilustracija

Beograd: Dvije tek rođene bebe pozitivne na koronavirus

Iz KBC "Dr Dragiša Mišović" su na Institut za majku i dijete u Beogradu prebačene dvije bebe od svega 13 i 15 dana, jer su pozitivne na koronavirus.

Pedijatar-kardiolog Vladislav Vukomanović kaže da su, na sreću, oba novorođenčeta dobrog opšteg zdravstvenog stanja, ali da je jedno primilo i male doze kiseonika.

Oba slučaja otkrivena su tako što je utvrđeno da su majke bile kovid-pozitivne, pa je bebama urađen brzi test koji je pokazao da su oba djeteta takođe pozitivna na kovid 19, navodi Vukomanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.