Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara u Filadelfiji
Foto: Screenshot

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Milana Lončara u Filadelfiji

Osumnjičeni za ubistvo srpskog državljanina Milana Lončara (25) u FIladelfiji uhapšeni su juče, potvrdili su zvaničnici.

Kombinovana nagrada policije i porodične kampanje za sakupljanje novca za informacije koje su dovele do hapšenja i osude, dostigla je visinu od 40.000 dolara.

Policija je najavila da će tokom dalje istrage objaviti više podataka o samim osumnjičenima.

Milanova majka Ejmi rekla je da se tresla kada je čula za hapšenje. Ona ističe da samo želi pravdu i odgovor na pitanje "zašto".

Podsjećamo, mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju. Policija je pronašla nesrećnog mladića u lokvi krvi u polusvjesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gdje je uprkos svim naporima ljekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.