Opreza nikada previše: Ušao u autobus i počeo da pere noge sredstvom za dezinfekciju

Korona virus je mnoge naveo na oprez. Sredstva za dezinfekciju se nalaze skoro na svakom koraku, ali je Italijanka Stefania Esposito na svom Fejsbuk profilu podijelila krajnje čudan snimak.

Ona je u autobusu snimila starijeg muškarca, koji je odmah po ulasku u vozilo javnog prevoza, posegao za dezinfekcionim sredstvom.

Dok drugi to sredstvo uglavom koriste za dezinfekciju ruku, gospodin je umjesto da očisti ruke, počeo doslovno da pere noge ovim sredstvom.

Njen komentar je bio kratak - "opreza nikada nije previše".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.