Sarajevo: Organizovana kolona podrške Bošnjacima u Crnoj Gori "Braćo, nijeste sami"(VIDEO)

Kako je ranije i najavljivano, danas je u 14 sati u Sarajevu organizovana automobilska povorka podrške Bošnjacima Crne Gore pod nazivom "Braćo, nijeste sami". Ova povorka je krenula s Bentbaše i pa sve do Ilidže.

Na ovaj način Sarajke i Sarajlije pružaju podršku i iskazuju empatiju s ljudima koji prolaze neviđenu torturu u posljednjih nekoliko dana u Crnoj Gori, posebno u Pljevljima, gdje je muslimansko stanovništvo izloženo fizičkim i verbalnim napadima, piše Radio Sarajevo.

Naime, s Bentbaše je u koloni krenulo nekoliko desetina automobila koji su se sirenama i zastavama izdvajali od ostalih učesnika u saobraćaju.

Koloni "Braćo, nijeste sami" pridružila su se i sva sarajevska taksi udruženja, članovi sarajevskih moto klubova, navijači FK Željezničar i FK Sarajevo, kao i brojna druga udruženja, pokreti, fondacije, ali i politički subjekti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.