Makedonski hakeri srušili sajtove Dua Lipe i Rite Ore
Foto: EPA/EFE

Makedonski hakeri srušili sajtove Dua Lipe i Rite Ore

Makedonski Anonimusi objavili su da su bili srušili sajt engleske pjevačice albanskog porijekla Dua Lipe, nakon što je na društvenim mrežama objavila kartu Velike Albanije i poruke o Kosovu.

AnonOpsMKD je sinoć na Tviteru objavio da je preuzeo zvanični sajt Dua Lipe i da su to uradili "čisto u naučne svrhe za one koji misle da nemaju kapacitet" i da neće biti funkcionalna jedan sat i da trenutno izgleda ovako: https://i.imgur.com/NqN6t7n.png.

Untitled

Foto: Screenshot 

Nešto kasnije je ta grupa objavila i da je drugu pjevačicu albanckog porijekla Ritu Oru "poslala na njivu da ore dva sata, što je dosta za početak", odnosno da je preuzela i njen sajt.

"Kosovo je već postavljeno na sve mape, kao dio Srbije", napisali su makedonski Anonimusi, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.