Serijski silovatelj se vratio u Njemačku posle pet godina zatvora u Srbiji
Ilustracija

Osumnjičen da je silovao više žena

Serijski silovatelj se vratio u Njemačku posle pet godina zatvora u Srbiji

Njemački tabloid "Bild" piše o Srbinu koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao više žena u Njemačkoj, blizu Berlina.

"Ima djevojku, koja je trudna. Otišla je kući da rodi dijete. Mračna sumnja: čim je ona otišla, počeo je da siluje žene", dramatično počinje Bild, najtiražniji list u Njemačkoj.

"S. K. (29), serijski silovatelj iz Berlina. Posle više od četiri nedjelje istrage berlinske i brandenburške policije, u utorak je uhvaćen kod jezera Vanze, samo nekoliko sati nakon što je silovao jednu ženu. Srbin je sada u pritvoru.".

Osumnjičeni je u Berlinu živio sa M. M. porijeklom iz BiH, koja je 9. juna pred kraj trudnoće otišla kući da se porodi. Navodno je S. K. samo tri dana kasnije, 12. juna, silovao jednu maloljetnicu u Berlinu, prenosi Dojče Vele.

"S. K. je došao u Njemačku 2019. nakon što je u svojoj domovini izdržao petogodišnju zatvorsku kaznu za krađu i silovanje. Potiče iz Melenaca u Banatu, mjesta sa 6.700 stanovnika", navodi Bild.

Bild je posjetio roditelje uhapšenog G. K. i B. K. Majka je za njemački list izjavila:

"U srijedu je pokušao da nas pozove, ali nas nije dobio. Kasnije nas je pozvao njegov kolega. Rekao nam je da je bio u zatvoru".

Ona je novinara Bilda pitala: `Želim da znam istinu. Šta je uradio moj sin?`

Na to joj je rečeno da su istražitelji uvjereni da je od 12. juna brutalno silovao osam žena.

"G. K. se srušila i tražila od muža sredstvo za smirenje. 'Ako je to uradio, više mi ne treba. Ne želim više nikad da ga vidim'", rekla je majka i dodala da je u Srbiji u pijanstvu zlostavljao jednu maloljetnicu.

Supruga ga je ostavila i tužila ga za izdržavanje njihovog sina. "Nadali smo se da će posle zatvora da se promijeni, da želi da živi normalan život", završava Bild izvještaj iz Melenaca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.