Ako pratite ove savjete, lak za nokte tokom ljeta trajaće vam puno duže
Ilustracija

Ako pratite ove savjete, lak za nokte tokom ljeta trajaće vam puno duže

Na plaži lak za nokte (na rukama i nogama) dolazi do izražaja, pogotovo kad je neke lijepe svijetle ljetne boje. Ružičaste, narandžaste ili ljubičaste (ili bilo koje druge boje) nokti će da budu duže izdržljiviji ako pratite ove savjete…

Čisti nokti – prije nanošenja laka potrebno je nokte dobro da operete sapunom i vodom, a probajte i s malo sirćeta, koji će bolje da ukloni nečistoće s njega i omogućiće laku da se bolje primi, prenosi 24 sata.hr

Ništa bez baze – Prvo treba da se nanese prozirni lak koji će da zašti nokat i da omogući drugom sloju laka u boji da duže traje. Takođe, uvijek je dobro da stavite bazni prozirni lak jer će nakon skidanja laka nokat da ostane lijep i prirodne boje, bez "žutila".

Dva sloja – ni više, ni manje – Nakon baznog sloja važno je da se nanesu dva tanka sloja laka. Prije nanošenja drugog sloja treba pričekati da se priv sloj laka u boji dobro osuši.

Premaz – Tanki premaz bezbojnog laka će da osigura dugotrajnost laka u boji.

Hladna voda – Nakon što se nokti osuše ruke treba da se stave u hladnu vodu koja će dodatno da učvrsti sve slojeve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.