Turisti iz Austrije kroz Crnu Goru sa traktorima (FOTO)
Foto:Radio Jadran

Turisti iz Austrije kroz Crnu Goru sa traktorima (FOTO)

Svako ko ovih dana liči na turiste privlači pažnju, jer ih je na pragu glavne sezone preko 90 odsto manje nego lani na cijelom primorju. Znamo da je krivac za to virus korona, kako kod nas, tako i u regionu i svijetu.

Međutim na graničnom prelazu Debeli brijeg, gdje je skoro deset puta manje putnika nego lani, malo kome su u nedelju mogli promaći turisti iz Austrije, piše Radio Jadran.

Oni su prešli granicu modifikovanim vozilima-traktorima na koja su zakačili prikolice.

Ovi neobični autokamperi očigledno namjeravaju da proputuju Crnom Gorom, a zadržali su se u Kotoru. Prema objavama na društvenim mrežama stigli su do Utjehe.

Nije im bio potreban ni negativan test na virus korona, niti karantin, jer je Austrija na tzv. zelenoj listi zemalja iz kojih je dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.