Mali Željko Ražnatović  izašao iz porodilišta u nosiljci sa motivima tigra (Video)
Foto:Nova.rs

Mali Željko Ražnatović izašao iz porodilišta u nosiljci sa motivima tigra (Video)

Bogdana Rodić izašla je iz porodilišta zajedno sa svojim sinom Željkom Ražnatovićem, suprugom Veljkom i folk pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Veljko Ražnatović, obučen u zaštitno odijelo – iznosio je Bogdanine stvari iz porodilišta i stavljao ih u automobil. Veljko i Ceca su vidno raspoloženi došli po Bogdanu i malog Željka oko 10 sati, gdje su ih sačekale brojne novinske ekipe. Izjave nisu davali, ali su s osmjehom na licu ušli u bolnicu.

Veljko je u rukama imao i crvenu nosiljku koja je na sebi imala print tigra – dobro poznato je da se simbol tigra vezuje za ime njegovog pokojnog oca Arkana, koji je imao svoju paravojnu formaciju, čije su pripadnike nazivali “Arkanovim tigrovima”, prenosi Nova.rs.

Bogdana Rodić porodila se 3. juna u jednom privatnom porodilištu u Beogradu. Rodila je zdravu bebu od 3.3 kg i 53 cm, koja je po rođenju dobila ocjenu deset.

Povodom rođenja Željka Ražnatovića porodice Ražnatović i Rodić slavile su dva dana – prvi u Beogradu u Cecinoj kući, a drugi u Bogdaninom rodnom Titelu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.