Bar: Prekršajna prijava protiv još jedne osobe zbog prijetnji svešteniku

Bar: Prekršajna prijava protiv još jedne osobe zbog prijetnji svešteniku

Barska policija identifikovala je još jedno lice koje je prijetilo svešteniku Nikoli Radoviću.

Podsjetimo, barska policija je uhapsila S.K. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti sveštenika Radovića.

Kako je danas saopšteno iz Uprave policije, policija je u Baru, postupajući po prijavi N.R., sveštenika crkve Sveti Nikola u Baru, operativnim putem došla do saznanja da je u incidentu koji se dogodio 21. maja u kasnim večernjim časovima, učestvovala još jedna osoba.

 "Daljim intenzivnim operativnim radom policija je utvrdila da je oštećenom upućivao uvrede i A.L. (23) iz Bara.Nadležni tužilac koji je upoznat sa događajem se izjasnio da u radnjama A.L. nema elemenata krivičnog djela.Protiv A.L. je podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 7. Zakona o javnom redu i miru.", navodi se u saopštenju policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.